Delavnica MyLife: »Raziskujem svoje življenje«


Kaj me je oblikovalo, da sem danes to, kar sem? Kaj je pozitivno ali boleče vplivalo name? Kako lahko doživim ozdravljenje svojih notranjih ran? Kam vodi moje življenje? Če Bog obstaja, kakšno vlogo igra?
S takšnimi vprašanji se ukvarja delavnica MyLife. V zaupnem vzdušju se oziramo v preteklost in upiramo pogled v prihodnost. Delavnica osvetljuje našo individualno edinstvenost, naš razvoj, naše potrebe in našo preteklost. Pri tem odkrivamo veliko zanimivega. Ste za?

Komu je delavnica namenjena?


Vsem, ki ..
… bi želeli raziskati svoje življenje.
… iščejo novo perspektivo.
… želijo spravo z lastno preteklostjo.
… želijo najti Božji namen v svojem življenju.
… želijo najti odgovor na edinstvenost svojega življenja.
… se želijo učiti od drugih in so pripravljeni deliti svoje izkušnje.

Delavnica MyLife je sestavljena iz 6 lekcij, ki se dopolnjujejo in nadgrajujejo. Vsaka lekcija se navezuje na prejšnjo in se poglobi v novi temi. Ključnega pomena je pogovor, ki sledi vsaki lekciji. Pogovori se odvijejo majhnih skupinah, 3-5 ljudi. Dobili se bomo šest krat. Srečanje bo trajalo po eno uro in pol. Delavnico bomo ponudili brezplačno.

Ob začetku delavnice bomo vsem prijavljenim razdelili potrebno gradivo, saj si bomo tekom delavnice izdelovali vsak svojo življenjsko časovnico.

Prosimo vas, da nas kontaktirate, če ste zainteresirani. Ko bomo imeli dovolj interesentov za izvedbo delavnice, bomo objavili termine.

Vtisi udeleženke MyLife delavnice:


"Tekom delavnice sem izrisala svojo dosedanjo življenjsko pot, nanjo umestila svoje najvišje vzpone in najgloblje padce, trenutke, kjer sem bila ranjena in kjer sem ranila druge. Ob globokih, iskrenih pogovorih o zares pomembnih temah s soudeleženkama, ob deljenju naših izkušenj in spoznanj, sem dodatno ozavestila, kaj mi je v mojem življenju pomembno, kako želim živeti in se ogromno tudi naučila o sebi in soljudeh. Najbolj sem zadovoljna, da se mi je moja preteklost osmislila na nekem povsem novem nivoju, kar mi omogoča večji občutek notranjega miru in sprejemanja same sebe v mojem vsakdanjiku.

Delavnica vključuje elemente iz biblije in krščanstva, kar je zame bilo koristno, saj sem lahko pogledala na religijo, ki me je zaznamovala v otroštvu, kot zunanji opazovalec, ki se lahko odloči, kaj vzame za svoje, kaj pa raje pusti.

Občutek imam, da se bom tekom svojega nadaljnjega življenja večkrat spomnila na to delavnico s hvaležnostjo, da sem se je udeležila."

Kontakt in prijava