Konverzacijska nemščina

Ste se v šoli učili nemščino, ampak imate občutek, da ne znate sproščeno govoriti? Razumete nemško kar dobro, ampak težko tvorite stavke? Iščete novo zaposlitev in potrebujete nemščino, morda tudi na razgovoru? Imate nemško govoreče stranke in ste večkrat v zadregi, ker niste samozavestni v svoji uporabi nemškega jezika?


Če ste vsaj na eno vprašanje odgovorili pritrdilno, imamo za vas ponudbo. Udeležite se tečaja nemščine, ki poteka redno ob torkih. Tedensko se dobimo v majhni skupini za nemško konverzacijo. Pogovor vodi materni govorec nemščine in vadimo vsakodnevno rabo nemškega jezika. Pogovori so praktični in namenjeni potrebam udeležencev skupine.


Prosimo vas, da nas kontaktirate, če ste zainteresirani. Obvestili vas bomo, kje poteka tečaj. Lahko tudi spremljate objave v naši Facebook skupini z imenom "Wir sprechen Deutsch".

Kot neprofitno društvo se zavzamemo za dobrobit družbe in za osebnostno rast vsakega posameznika, zato z veseljem nudimo svoje ure brezplačno. Seveda pa je možno prostovoljno prispevati.

Kontakt in prijava